Jääkaapissa oli paketti tuorepastaa sekä nakkipakki. Niistä kehittelin soosikokeen.
Tarvitset:
1 pkt nakkeja (Snellmann kunnon nakkimakkara)
1 prk sipulikermaa
puolikas rasia kirsikkatomaatteja
alle neljännespaketti Koskenlaskijaa
tilkka öljyä
Mausteita: cayenne, savupaprika, mustapippuri, valkosipulijauhe, paprikajauhe
Pilko nakit sopiviksi, huuhtele kirsikkatomaatit ja pilko Koskenlaskija. Laita kuumalle pannulle öljyä ja ota nakkeihin väriä, lisää sitten sulatejuusto pehmenemään. Odota hetki ennen kuin kaadat kerman sekaan, lisää samaan syssyyn kirsikkatomaatit. Kun juusto on pehmennyt ja sulanut sekä tomaatit ovat pirskahtelevan pehmeitä (paina ne kauhalla mäsäksi), mausta oman maun mukaan ja tarkista maku.
Tarjoile pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.