lauantai 11. huhtikuuta 2015

Makaronivuoka Koskenlaskijalla

Tästä voi kiittää miestäni (ja Valiota), jopa lapsikin tykkäsi joten ei todellakaan ollut huti!

Tarvitset:

- pastaa (meillä meni noin 3/4 pussillinen Torinon kaurapastaa)
- 400g jauhelihaa (sikanauta)
- 1 pss papusekoitusta (pakaste)
- 1l lihalientä (1l kiehuvaa vettä ja 2 nappia fondia)
- 1pkt Koskenlaskijaa (voimakas)
- 1 sipuli
(- öljyä paistamiseen)
- mausteita oman maun mukaan

Keitä ensin pasta, sillä aikaa kuori ja pilko sipuli, paista jauheliha ja heitä sipuli sekaan, käytä öljyä tarvittaessa. Valuta kypsä pasta ja laita vuokaan odottamaan. Sekoita jauheliha-sipuliseokseen papupussi ja mausta halutessasi maun mukaan. Tee lihaliemi ja sekoita juusto mukaan tasaiseksi liemeksi. Sekoita ensin pasta ja jauhelihaseos keskenään ja kaada lopuksi lihajuustoliemi päälle, sekoita ja laita uuniin. 175 astetta ja 45 min tai kunnes kypsä. Tarjoa salaatin ja ketsupin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.