keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Uusimmat sävellykset

Aaaaaah, leivonnan riemuvoittoni. Ensin suolaista ja sitten makeaa.

Lohipiirakka:

Pohja kuten kasvispiirakassa, mutta täyte näin:

- 300g lohisuikaleita (käytin Pirkan sitruunamarinoituja)
- vajaa pieni rasia kirsikkatomaatteja
- 1pss Puutarhurin sekoitusta (Apetit)
- 200g ruohosipulituorejuustoa
- 2 munaa
- loraus maitoa
- tilliä, sitruunapippuria
- juustoraastetta

Paista lohisuikaleet kevyesti pannulla, ei tarvitse tulla ihan kypsää. Sulata pakastekasvikset ja puolita tomaatit, sekoita lohisuikaleet sulatettuihin kasviksiin ja kaada mäiske pohjalle, lado päälle tomaatit.

Sekoita muna, maito, tuorejuusto ja mausteet keskenään tasaiseksi ja kaada täytteiden päälle, ripottele perään juustoraaste. Paista 225 asteessa noin puolisen tuntia, kannattaa seurata tarkasti ettei pala.

Makeaksi:

Suklaa-appelsiinijuustokakku

Tässä mennään suklaajuustokakun ohjeella, mutta maustamaton tuorejuusto korvataan appelsiinituorejuustolla ja vähennetään sokeria, alle 2dl riittää hyvin, reilu 1,5dl on aika hyvä. Tuo 2dl on ihan liikaa, tulee törkeän makeaa, ainakin minun makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.