Tämä on pikaruokaa! Ei siis rasvassa uitettua tavaraa, vaan oikeasti tosi nopea tehdä ja maistuu meillä koko perheelle.
Tarvitset:
- 1 rs lohisuikaleita
- 1 pieni purkki ruokakermaa
- 1 pkt juustokuutioita öljyssä (esim. Apetina snack)
- 1-2 nippusipulia, eli niitä uuden sadon sipuleita, varsineen
- puolikas rasia kirsikkatomaatteja
- kuivattua tilliä, sitruunapippuria, savupaprikajauhetta
Huuhtele tomaatit ja sipulit, pilko sipuli kokonaan, laita varret sivuun. Kaada juustokuutiot öljyineen kuumalle pannulle, odota että juusto pehmenee ennen kuin lisäät kalan. Pienennä lämpöä, tämä ottaa tosi helposti pohjaan. Lisää sipulit (ei varsia vielä!), kerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää hetken päästä sipulienvarret, tomaatit ja mausta. Tarkista maku ja tarjoile tuorepastan kanssa, joka valmistuu samalla kun teet kastikkeen.
Kätevää, eikö?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.