keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Nopeaakin nopeampi lohipasta

Tämä on pikaruokaa! Ei siis rasvassa uitettua tavaraa, vaan oikeasti tosi nopea tehdä ja maistuu meillä koko perheelle.

Tarvitset:

- 1 rs lohisuikaleita
- 1 pieni purkki ruokakermaa
- 1 pkt juustokuutioita öljyssä (esim. Apetina snack)
- 1-2 nippusipulia, eli niitä uuden sadon sipuleita, varsineen
- puolikas rasia kirsikkatomaatteja
- kuivattua tilliä, sitruunapippuria, savupaprikajauhetta

Huuhtele tomaatit ja sipulit, pilko sipuli kokonaan, laita varret sivuun. Kaada juustokuutiot öljyineen kuumalle pannulle, odota että juusto pehmenee ennen kuin lisäät kalan. Pienennä lämpöä, tämä ottaa tosi helposti pohjaan. Lisää sipulit (ei varsia vielä!), kerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää hetken päästä sipulienvarret, tomaatit ja mausta. Tarkista maku ja tarjoile tuorepastan kanssa, joka valmistuu samalla kun teet kastikkeen.

Kätevää, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.