keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Heipparallaa!

Pahoittelen pitkää taukoa taas kerran, yllättäen tulee tehtyä ruuat niin perstuntumalla ja aina niitä samoja, eikä kuvista tietoakaan. Lupaan yrittää ryhdistäytyä. Tässä kuvattomina versioina pari uusinta kokeilua.

Kanasalaattia Caesaria mukaillen:

1 pkt broilerin filesuikaleita tai sisäfilettä
currya, chiliä. paprikaa, loraus sitruunamehua ja öljyä paistamiseen

1 pienehkö ruukkusalaatti
1 kartanonsalaatti (Järvikylä) tai muuta haluamaasi vihreää
puolikas paketti babypinaattia
1 pieni ruukku rucolaa
2 tomaattia
1 paprika
puolikas kurkku
n. 100g parmesania lastuina, myös pecorino ymv käyvät
pari kourallista cashewpähkinöitä
puolikas rasia tummia viinirypäleitä

Paista ensin kanat öljyssä, lorauta päälle sitruunamehua ja mausta. Laita sivuun jäähtymään, jos käytit sisäfileitä, paloittele ne.

Pese ja pilko (ja perkaa) vihannekset, revi salaatti. Sekoita koko hoito kulhossa, heittele päälle rypäleet, pähkinät, juusto ja kanat. Tarjoile caesarkastikkeen kanssa. Helppoa ja hemmetin hyvää.

Toinen juustopläjäys tulee tässä,
Kanaa, halloumia ja paprikaa chilikermassa:

1pkt broilerin filesuikaleita
öljyä paistamiseen
loraus sitruunamehua
1 pkt halloumia
1 paprika
puolikas rasia chilituorejuustoa
2 pientä chiliä
1 prk ruokakermaa
vettä ja vehnäjauhoa suurustamiseen oman maun mukaan!

Pese, perkaa ja pilko paprika, sekä chili. Silppua chili melko pieneksi, suosittelen käyttämään kertakäyttökäsineitä chilin kanssa. Kuutioi halloumi.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää ensin kanat ja lorauta hetken päästä perään sitruunamehu.
Lisää chili ja halloumi, pyörittele hetki. Lisää paprika. Suurusta vedellä ja vehnäjauholla, suhde vapaa.

Kuopaise päälle tuorejuusto, sekoita ja kerma perään, tarkista maku ja mausta tarvittaessa haluamallasi mausteilla, itse en laittanut mitään. Anna hetki muhia ja tarjoile vaikkapa pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.