Eli:
- 1 pienehkö kurkku
- ripaus suolaa
- 500g kreikkalaista jugurttia
- noin 1 rkl valkoviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
- valkosipulia niin paljon kuin uskallat laittaa
- maun mukaan valko- tai sitruunapippuria
Raasta kurkku ja ripottele raasteen päälle suolaa. Anna hetken seistä ja puristele kurkusta nesteet pois.
Voit myös halutessasi valuttaa jugurtin ihan perinteisesti suodatinpussia käyttäen.
Sekoita kurkkuraaste jugurttiin, murskaa joukkoon valkosipulia, sekoita tasaiseksi. Lisää etikka ja pippuri, sekoita ja tarkista maku. Laita jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi, ei haittaa jos menee tuntikin.
Tarjoile salaatin, pitaleivän ja souvlaki-vartaiden kanssa. Loistava myös grillatun ruuan lisänä tai melkein missä vaan, taivas on rajana!
Pahoittelen kuvan puutetta, tässä kreikkalaista tunnelmakuvaa weheartitistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.