lauantai 8. joulukuuta 2012

Ihan ekaks

Onhan minulla toinenkin blogi, jossa höpisen ties vaikka mitä ja lätkin kuvia sieltä sun täältä.
Mutta jos löpinäni ovat tuntemattomia, niin kerronpa tässä epämääräisen pläjäyksen verran kuka olen.

Ikää minulla on nyt 27 vuotta, asun Oulussa aviomieheni ja lemmikkikatraamme kanssa. Valmistun viimeinkin yo-merkonomiksi, tarkka päivä on vielä arvoitus. Laulan bändissä vapaa-ajalla, sekä ulkoilen koiraseurassa (kun kerta sellaisiakin). Ja koska tämä on jollain tapaa ruokablogi, niin arvatenkin olen tämän sakin muonittaja. En ole ammattilainen, enkä kovin kokenutkaan, innostuin ruuanlaitosta vasta kolmisen vuotta sitten, vietettyäni kesän töissä pariloiden äärellä. Samasta paikasta sain kovasti varmuutta otteisiini, sillä aiemmin pelkäsin kokkaamista palovammojen vuoksi. Osasyynä blogin nimeen onkin juuri se, etten ole näissä hommissa mikään konkari.

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa reseptejä ja tajunnanvirtaa asiaan liittyen, aion myös ottaa puheeksi oululaisen ravintolamaailman, ei mitään ravintola-arvosteluja, kunhan kertoilen mieleisistä paikoista ja ekskursioista uusiin kohteisiin. Ei mitään hienoa gourmetruokaa vaan ihan tavallista meininkiä, arkea ja juhlaa. Jospa saisin höystettyä kokonaisuutta omilla kuvilla, olen ihastunut sivustoon We heart it ja sieltä saatan pudotella kuvia, yritän muistaa mainita sen.

Haluaisin kokeilla enemmän reseptejä, olla ennakkoluulottomampi ja hiukan rohkeampi. Olen sekasyöjä, tosin lihaa en hirveästi kuluta, esimerkiksi kunnon pihvi jää syömättä, en vaan pidä niistä. Laktoosi-intoleranssin vuoksi kermaa ja maitoa en käytä ilman vähälaktoosista merkintää, en halua tulla ehdoin tahdoin kipeäksi. Perunaa meillä ei oikeastaan syödä mieheni toiveesta ja pastat sekä riisit valitsemme mieluiten tummana. Suolaa en mielelläni käytä ruuissa vaikka luvan olenkin saanut matalan verenpaineen vuoksi, mutta kammoan silti sen käyttöä. Yritän ottaa terveellisyyden huomioon, joskin toisinaan on pakko saada rasvaa, suolaa ja sokeria.

Toivottavasti kiinnostuit ja pysyt mukana, jätä ihmeessä kommenttia, toiveita, terveisiä ja ideoita. Laitetaan WHI:stä parit kivat kuvat loppuun, niin ei tule pelkkä tekstipläjäys.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paiskaa mua kommentilla! Ehdotuksia, ajatuksia... Muista hyvät tavat, mitää spämmirähinää en julkaise.